Share
Voorvertoning

STEM MEE OP DE
'MEEST INVLOEDRIJKE PERSOON IN DE PUBLIEKE GEZONDHEID 2016'
  

Tijdens het avondprogramma van het NCVGZ reiken de NPHF Federatie voor Gezondheid en GGD GHOR Nederland de prijs uit voor de Meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid 2016.

Wie deze prijs wint, bepaalt u. U kunt tot komende maandag 20 maart 18.00 uur nog uw nominatie doorgeven via de stemknop hieronder! 
Dus: wie inspireerde ú in het jaar dat achter ons ligt en drukte zijn of haar stempel op de publieke gezondheid? Kiest u iemand vanuit het beleid, de politiek of bestuur? Of iemand vanuit de gemeente of een brancheorganisatie? De keuze is vrij en geheel aan u!

Op 21 maart gaat de stemming weer open en kunt u kiezen uit de top drie van kandidaten die het meeste door u zijn genoemd. Uit deze top drie komt dan een definitieve winnaar. Doet u mee?

PRIMEUR
THEATRALE INTERVENTIE  

Voor dit congres hebben we een primeur! Op woensdag 12 april vindt er een theatrale interventie plaats. We onderzoeken in deze sessie hoe u als professional kunt gaan staan voor wat u belangrijk vindt. Met behulp van theatrale werkvormen willen we u inspireren. Hoe kan de theatrale werkwijze die we kennen uit de aloude mythe van de 'muzen' ons hierin bijstaan? De muzen stappen in en uit het 'spel' en zetten zichzelf soms zelfs op het spel... Waar halen zij het lef vandaan?!

We nemen u mee om aan de hand van de verbeeldingskracht te reflecteren op uw rol als 'verschilmakende professional'. Daarin staat niet het protocol of het systeem centraal, maar u als gekwalificeerde professional!
 

PARKLOOP AMERSFOORT
OOK VOOR DEELNEMERS AAN HET NCVGZ 
LOOPT U MEE?
De eerste Parkloop Amersfoort wordt georganiseerd op woensdag 12 april en zal gelinkt worden aan het NCVGZ.
Start en finish staan gepland nét buiten de Rijtuigenloods en het parcours loopt dóór de congreslocatie.

Op woensdagmiddag lopen ongeveer 100 kinderen het parcours; ze zullen aan de congresgangers een enthousiast publiek hebben!

Lekker actief
Om 17.45 uur start de Parkloop voor wijkbewoners én deelnemers aan het congres!
U kunt kiezen uit een parcours van 2 km of dit verlengen met nog 1 of 2 maal 500 meter lopen.

Er is voor omkleedruimte gezorgd.   

Neemt u deel aan het NCVGZ en loopt u ook mee?!
NIET VERGETEN
AANMELDEN VOOR NCVGZ


Het is nog maar een kleine 4 weken tot aan het congres....
Vergeet niet u aan te melden!!
Voor meer informatie over het programma kijkt u op de website. En voor informatie over het sessieprogramma klikt u hier. Met de knop hieronder gaat u direct naar de aanmeldpagina!


Wij houden u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het NCVGZ. Zie ook de website: www.ncvgz.nl


NCVGZ, p/a Bredaseweg 108a, 4902NS Oosterhout, NB, Netherlands

Uitschrijven

Email Marketing door ActiveCampaign