Share
Voorvertoning

PARKLOPEN AMERSFOORT
GEZOND EN GEZELLIG!


Wie na afloop van de eerste congresdag op 12 april wil meedoen aan de Parkloop (hardlopen of wandelen), kan zich aanmelden via deze link.
Voor de deelnemers die na afloop van de eerste congresdag naar de locatie van het avondprogramma, Zandfoort a/d Eem, willen wandelen, is een wandelroute beschikbaar. De korte wandeling van 2 km passeert o.a. de beroemde Amersfoortse Koppelpoort en het Eemplein. Op het Eemplein kunnen de deelnemers een kijkje nemen in het Poeppaleis van de Maag-Lever-Darm-Stichting, dat speciaal voor belangstellende congresgangers wordt opengesteld. De wandeling is uit te breiden door eerst de ronde van de Parkloop te wandelen. Je wandelt dan in totaal 4 km. 
Omkleden en na afloop douchen is mogelijk in de Keiboulderhal.

UITGELICHT
DE GEMEENTEPOLIS

Dit jaar staat het congres in het teken van de jonge professional en nieuwe manieren van zorg verlenen. Extra aandacht verdient het voorkomen van zorg, dus meer richten op preventie. Een van de workshops gaat over de welbekende gemeentepolis. Deze zorgt voor een laagdrempelige toegang tot zorg en ondersteuning voor mensen in een kwetsbare positie. En is een mooi vehikel om de samenwerking tussen de verzekeraar en de gemeente te intensiveren.

Deze workshop wordt op donderdag 13 april verzorgd door drs. Hetty Dokter, ministerie van VWS en Maarten Broekema, directeur BS&F. Lees hier meer...

LEKKER OVERNACHTEN!
NH BIEDT CONGRESTARIEF

Komt u beide dagen naar het congres en wilt u in Amersfoort overnachten? NH Hotels biedt voor € 120,- een kamer incl. uitgebreid ontbijt! Boek hier uw kamer.
AVONDPROGRAMMA
IN ZANDVOORT A/D EEM

Tijdens dit avondprogramma vindt niet alleen de prijsuitreiking van de MIP 2016, maar ook de V&W Prijs 2016 én een Pareluitreiking van ZonMw plaats. Uiteraard is gezorgd voor een heerlijk buffet én drankjes. Vanaf 18.30 uur kunt u inlopen, het programma start om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur met een nazit tot uiterlijk 23.00 uur. Een mooie gelegenheid om met uw vakgenoten nog even na te praten!

De kosten bedragen € 40,- (incl. catering).

Aanmelden in combinatie met het congres via de website, voor alleen het avondprogramma even een mailtje aan info@decongresbalie.nl. 
 

U KUNT NOG STEMMEN!
MEEST INVLOEDRIJKE PERSOON (MIP) PUBLIEKE GEZONDHEID 2016


Inmiddels zijn er ruim 2500 stemmen uitgebracht en het is een nek-aan-nek race om de titel! U kunt tot 5 april, 12.00 uur nog stemmen op de genomineerden:

* Victor Everhardt, geroemd om zijn visie en lef bij het terugdringen van gezond-heidsverschillen.
Connie Rijlaarsdam, genomineerd voor haar project om kwetsbare vrouwen te motiveren betrouw-bare anticonceptie te gebruiken.
Annemieke van der Zijden, voorgedragen om haar innovatieve daadkracht en bijzondere inzet voor de verbinding met kwetsbaren in de samenleving.  

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het avondprogramma op woensdag 12 april in Zandvoort aan de Eem.

Twitter: #MIP2016  

Aanmelden voor de prijsuitreiking
Wil je aanwezig zijn bij de prijsuitreiking (exclusief deelname aan het congres)? Meld je dan voor 8 april 2017 aan via info@decongresbalie.nl.

QUOTE
ZIJ IS ERBIJ, U OOK?

"
Ik ben zeker van de partij op het NCVGZ! Ik presenteer een poster over de KIDDI app en ik wil nieuwe kennis opdoen voor mijn werk bij de GGD Gelderland-Zuid!"

Helen Aangenend MSc
Sociaal verpleegkundige
Team infectieziektenbestrijding


ZEKER NIET VERGETEN
AANMELDEN VOOR NCVGZ 


Over anderhalve week is het al zover..... Vergeet niet u aan te melden!!
Voor meer informatie over het programma kijkt u op de website. En voor informatie over het sessieprogramma klikt u hier. Met de knop hieronder gaat u direct naar de aanmeldpagina!

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het NCVGZ. Zie ook de website: www.ncvgz.nl


NCVGZ, p/a Bredaseweg 108a, 4902NS Oosterhout, NB, Netherlands

Uitschrijven

Email Marketing door ActiveCampaign