Share

HET BELANG VAN NCVGZ
PRAAT MEE OVER PROFESSIONALISERING


Zorgprofessionals hebben het zwaar. De Commissie Innovatie Zorgberoepen en Opleidingen heeft dat in twee adviezen geagendeerd. Zij schetsen de urgentie van een veranderagenda en laten een werkend perspectief zien hoe de zorgprofessionals op de toekomst voorbereid kunnen zijn. Tijdens het congres willen we de agenda van de Commissie met ú concretiseren.

Directeur van het congres, Thomas Plochg nodigt u van harte uit mee te praten. Klik hier of op de foto voor het filmpje!


DE  P  VAN PROFESSIONAL
VOLGENS VAN MEETEREN

Na Passie (2013), Perspectief (2014), Preventie (2015) en Sociaal Domein (2016) vormt de Professional hét thema van het NCVGZ 2017.

Steeds weer bovenop de actualiteit, met als 'nieuwe geïnteresseerden' patiënten / cliënten en het bedrijfsleven. Als zodanig wordt het NCVGZ 2107 van harte aanbevolen door de Topsector Life Sciences and Health (ook bekend als Health~Holland) bij 'publieken' én 'privaten'!

Prof. dr. Nico van Meeteren, directeur Bureau Topsector LSH
LEKKER OVERNACHTEN!
NH BIEDT CONGRESTARIEF

Komt u beide dagen naar het congres en wilt u in Amersfoort overnachten? NH Hotels biedt voor € 120,- een kamer incl. uitgebreid ontbijt! Boek hier uw kamer.
AVONDPROGRAMMA
EN PRIJSUITREIKING MIP 2016

De stemmen zijn geteld en tijdens het avondprogramma wordt de winnaar van de Meest Invloedrijke Persoon in de publieke gezondheid 2016 bekend gemaakt! Benieuwd wie het is geworden? Wij ook!
Prof. dr. Ien van de Goor rijkt de V&W Prijs 2016 uit en Henk Smid (ZonMw) een Parel... ook dit is nog een verrassing...
Zorg dat u erbij bent!
Voor meer informatie over het programma en aanmelding, kijkt u op de website.
 

HET KAN NOG NÉT....!!!

AANMELDEN VOOR NCVGZ 


Nog niet aangemeld maar wilt u toch nog graag komen?! Dat kan nog!

Voor meer informatie over het programma kijkt u op de website. En voor informatie over het sessieprogramma klikt u hier. Met de knop hieronder gaat u direct naar de aanmeldpagina!

IK WIL SPARREN
GA IK U ONTMOETEN?


"Mijn aanmelding voor het NCVGZ komt voor uit behoefte om met andere aanwezigen te sparren over de mogelijkheden die ik herken in het koppelen van ervaringsdeskundigen, aan mensen die op zoek zijn naar een luisterend oor.
Met een aantal collega's zijn we bezig een dienst te ontwerpen die echt iets kan betekenen voor zorgbehoevenden en de zorg als markt.
We zien erg uit naar contacten leggen, ideeën delen en enthousiasme kweken tijdens het NCVGZ 2017.

Ik hoop u te ontmoeten!"

Etienne Kreutzer, adviseur gedrag en (overtuigende) communicatie
Plan to Behavior

INSPIRATIEMARKT
MAAK KENNIS !

Op de Inspiratiemarkt staan niet alleen veel partners uit het congres (RIVM, Trimbos Instituut, KAMG, ZonMW, NPHF en NSPOH) maar bijvoorbeeld ook:

Alliantie Nederland Rookvrij
Hogeschool van Amsterdam
euPrevent / EMR
iResearch
Koninklijke Van Gorcum
Movisie
Open Universiteit
Pharos
Zorginstituut Nederland
Zo Wil Ik Leven

'COOL-E' POSTER
LEEFSTIJLINTERVENTIE

"Ik ga graag naar het NCVGZ toe, omdat je hier met verschillende organisaties over gezondheid kunt praten. Ook leg ik graag wat meer uit over de leefstijlcoach interventie bij onze CooL poster. Zie ik u dan ook?
"

Celeste van Rinsum MSc
PhD Student Maastricht University

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het NCVGZ. Zie ook de website: www.ncvgz.nl


NCVGZ, p/a Bredaseweg 108a, 4902NS Oosterhout, NB, Netherlands

Uitschrijven

Email Marketing door ActiveCampaign